İstanbul’da Hem İş Hem Tatil

istanbulda hem iş hem tatilTüm dünyada hala etkisini gösteren ve ülkemizde de tesiri devam eden pandemi, beraberinde pek çok alışkanlığımızı da değiştirdi. Pandemi ile birlikte hem iş hayatımızda hem de tatil alışkanlıklarımızda farklılıklar ortaya çıktı. Birçok şirket, Covid19 salgınından dolayı evden çalışma sistemine geçmiş ve hala da bu sistemle çalışmaya devam etmektedir. Yaşanan pandemiyle birlikte artık çalışanlar bilgisayar ve iyi bir internet bağlayıcısının olduğu her yeri ofis olarak kullanmaya başlamıştır. Böylelikle iş ve tatili bir arada yapmak isteyen kişiler hem iş hem tatil mesai biçimine rağbet gösteriyor. Özellikle İstanbul’da hem iş hem tatil fırsatları, uzaktan çalışan kişilerin ilgi gösterdiği bir çalışma şekli olarak karşımıza çıkıyor.

Tatil yaparak çalışmak isteyen kişiler, araştırmalarının sonucunda pek çok farklı mekânla karşılaşıyor. Çeşitli konseptlerdeki mekânlarda hem çalışıp hem kafa dinlemek aynı zamanda da eğlenmek isteyen pek çok kişi avantajlara da sahip olabiliyor. Uzun süre konaklama olanağı tanıyan mekânlarda, işinize devam ederken bir yandan da tatile çıkmanın tadını uzun uzun yaşayabileceksiniz.

Şehrin stresinden, trafiğinden ve kalabalığından uzak çalışmak hangimize iyi gelmez ki? Stresten uzak çalışmak, çalışma rutininizi değiştirmek, üretkenliğinizi artırmak için tatil yaparak çalışmak ideal bir tercihtir.

Çalışarak tatil yapmak eminiz ki hepinize iyi gelecek…

İstanbul’da hem iş hem tatil mekân alternatifleri arasından belirlediğiniz kriterlere göre yer seçerek işiniz bittiğinde bilgisayarınızı kapatıp deniz havası alabilir, yürüyüşe çıkabilir, kendinize aktivite yaratabilirsiniz. Mekân araştırmalarınızı yaparken mekânın iyi bir internet bağlayıcısının olup olmamasına dikkat etmelisiniz.

İstanbul’da hem iş hem tatil araştırması yaparken dikkat edilmesi gerekenler

 

    1. Mekânda, çalışabileceğiniz uygun alanın olup olmamasına dikkat edin.

    1. Mekânın sunduğu imkânları detaylı bir şekilde araştırın.

    1. Mekânın bulunduğu lokasyonunu inceleyin ve ulaşım imkânlarını kontrol edin.

    1. Hem iş hem tatil konseptini kimle gerçekleştirmek istiyorsunuz? Tek mi, ailenizle mi, çocuklarınızla mı? Bu sorunun yanıtını vererek araştırmalarınıza başlayın. Ailenizle gidecekseniz ailenizle tatil yapıp çalışabileceğiniz bir mekân olmalı.

    1. Tatil mekânının sunduğu tüm özellikleri araştırmanızı öneriyoruz.

    1. Bütçenize uygun bir mekân seçmek hem tatil sürenizi istediğiniz gibi planlamanızı hem de bütçenize oranla bir tatil gerçekleştirmenizi sağlar.

    1. Bazı mekânlar erken rezervasyon ile daha uygun fiyatlar sunuyor. Siz de erken rezervasyon yaparak tatilinizi uygun fiyata yapabilirsiniz.

    1. Bungalov ev tarzı yerlerde tatil yaparak çalışmak istiyorsanız bungalov evin internet bağlantısını, hızını vs. kontrol edin.

    1. Oteller, tatil mekânları, bungalov evler vs. tatil yapıp çalışabileceğiniz her mekânı detaylı bir şekilde araştırın.

    1. Mekânlar ne gibi hizmet sunuyor, beklentilerinizi karşılıyor mu, istekleriniz yönünde mi? Tüm bu soruları cevap bulmalı ve araştırmalarınızı ona göre gerçekleştirmelisiniz.

İstanbul’da hem iş hem tatil konseptini taşıyan birçok mekân bulabileceğinizi belirtmiştik. Mekânları araştırırken makalemizde belirttiğimiz unsurlara dikkat ederek daha iyi bir

araştırma sonucu aradığınız mekânı bulabilirsiniz. İstanbul’da hem çalışıp hem tatil mekânı arıyorsanız sizlere bir mekân tavsiyemiz var.

İstanbul Silivri’de bulunan Mola İstanbul, home office çalışan kişiler için pek çok imkân sunuyor. Bilgisayarınızın ve internet bağlayıcısının olduğu her yeri ofis olarak kullanabileceğinizi makalemizde belirtmiştik. Bilgisayarınızı alıp kuşların cıvıltısında kahvenizi yudumlayarak çalışmaya ne dersiniz? Stresten ve şehrin kalabalığından uzak, oksijene doyabileceğiniz bir alanda çalışmak size iyi gelecek…

Mola İstanbul’da bulunan konferans salonu ve toplantı salonlarında rahatlıkla çalışabilecek, online toplantılarınızı aralıksız bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Ücretsiz wifi hizmetinden yararlanarak kesintisiz internetin de tadını çıkarabileceksiniz…

Ayrıca gelişmiş ulaşım ağı sayesinde bir yerden bir yere kısa sürede ulaşabileceksiniz.

İstanbul Havalimanı’ndan Mola İstanbul’a 35 dakika gibi kısa bir sürede varabilirsiniz. Diğer mesafeler şöyle:

  • Kadıköy – Mola İstanbul arası; 65 dakika
  • Eminönü – Mola İstanbul arası; 60 dakika
  • Beşiktaş – Mola İstanbul arası; 60 dakika
  • Üsküdar – Mola İstanbul arası; 65 dakika
  • Avcılar – Mola İstanbul arası; 40 dakika
  • Küçükçekmece – Mola İstanbul arası; 30 dakika

Önceki
2 Günlük Tatil İçin Nereye Gidilir?
İstanbul’da Hem İş Hem Tatil