İstanbul’da Tatil Yerleri

istanbulda tatil yerleriMetropol şehir İstanbul’da Tatil Yerleri arayanlar, Mola İstanbul’da tatile ve eğlenceye doyamayacaksınız. Kalabalık ailelerin de rahatça ağırlanabileceği Mola İstanbul’da aradığınız her şeyi bulacak, Türkiye’de bir ilk olan “Akıllı Eğlence Sistemine sahip Mola İstanbul” ile aileniz ve çocuklarınızla dilediğiniz gibi zaman geçirebileceksiniz.

Hem tatil yapmak hem de İstanbul’dan ayrılmak istemeyen tatilcilerimiz için Silivri Selimpaşa’da yer alan Mola İstanbul, hayatın merkezine sadece 30 dakika mesafede size hayal ettiğiniz tatili sunuyor.

Mola İstanbul’da, bir tatil merkezinde ilk kez kullanılacak olan Akıllı Eğlence Sistemi (AES) sayesinde sıkılmadan tatilinize devam edebileceksiniz. Aileniz için hazırlanan yüzlerce etkinlikten faydalanacağınız bu sistemde tek yapmanız gereken AES uygulamamız üzerinden kaydolup online check-in yapmak. Online check-in yaptıktan sonra istediğiniz gibi güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Çocukların arkadaş Mola İstanbul

Çocuk dostu olan Mola İstanbul’da, çocuklarınızın bol bol eğleneceği dört mevsim kullanılabilen aquapark, VR (sanal gerçeklik) oyun salonu, Zipline, Survivor ve Macera parkurları, etkinlik ve yarışma alanları, eğlence ve gösteri merkezi, açık ve kapalı termal havuz, lunapark, amfi tiyatro, palyaço ve sihirbazlık gösteri alanı, çocuk havuzu, çocuklarınızın fikirlerini ve hayallerini tasarlayıp gösterebilmesi için çocuk pazar alanı yer alacak ve böylece çocuklarınız Mola İstanbul’da sıkılmadan birçok aktiviteye katılabilecek.

İstanbul’da Tatil Yerleri arayanlara Mola Seçeneği

Sizin için Mola İstanbul’da yaz ve kış hem kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı kullanılabilecek üstü kapanıp açılabilen yüzme havuzları, özel SPA terapi alanları, termal havuzlar ve fitness salonları hazırladık.

Ailece birlikte kullanabileceğiniz dört mevsim kullanım için üstü kapanıp açılabilen Aquapark alanı ve Aile SPA odaları da Mola İstanbul’da sizleri bekliyor.

Mola İstanbul’da fiziksel olarak rahatlamak isterseniz, güzellik bakım ünitelerinde ve masaj salonlarında istediğiniz gibi deşarj olabileceksiniz.

Mola İstanbul’da etkinlik alanlarında eğlenceye sınır tanımayacak ve teknolojiyi hat safhalarda yaşayacaksınız. VR (Sanal Gerçeklik) salonunda 15 aktivite alanında başka bir dünyaya taşınacaksınız. Sinema, tiyatro, açık hava sinema alanı, amfi tiyatro alanı, animasyon gösterileri, konserler, yarışmalar için Mola’da 3 ayrı salon sizin için tasarlanmıştır. 

Geleneksel yarışmalardan halat çekme, kaşıkta yumurta taşıma, çuval yarışması gibi etkinliklerle rekabete doyamayacaksınız. Her yaş grubu için düzenlenen çimen etkinliklerinde ayaklarınızı toprağa basıp negatif enerjiden arınacaksınız. Mola İstanbul’da doya doya tatil yapıp eğlencenin zirvesine çıkacaksınız.

Mola İstanbul’da özel olarak tasarlanan, dört mevsim kullanılabilen oyun panayır alanları gençler için hazırlandı. Dev panayır alanlarında; robot kaleciye penaltı atma yarışması, canlı langırt maçları, dart oyunları, rodeo, yumruk duvarı gibi oyunlara Mola İstanbul, ev sahibi olacak.

İstanbul’da tatil yerleri arıyorsanız, yarışmaları seviyorsanız, İstanbul’dan ayrılmak istemiyor veya İstanbul’da tatil tercih etmek istiyorsanız ve eğlenerek ailenizle vakit geçirmek istiyorsanız Mola İstanbul sizleri bekliyor.

Önceki
İstanbul’da Tatil Fiyatları
İstanbul’da Tatil Yerleri