Silivri Otelleri

Silivri otellerSilivri’de otel mi arıyorsunuz? Eğlencenin en üst zirvesini yaşayarak tatilinizi dolu dolu geçirmeye ne dersiniz? Silivri Selimpaşa’da olan Mola İstanbul ile aradığınız Silivri otellerini bulabilirsiniz. Akıllı Eğlence Sistemi (AES) uygulamamız ile Mola’ya gelmeden her şeyinizi online olarak rezervasyon yapabileceksiniz. Böylelikle Mola’da zaman kaybetmeden anınızın tadını çıkartabileceksiniz. İstanbul’da yaşıyor, metropol şehrin trafiğinden bunaldıysanız, ya da İstanbul dışında yaşıyor ve tatil beldesi olarak İstanbul’u seçtiyseniz, Mola tam da aradığınız Silivri otellerinden bir tanesidir. Birbirinden çeşitli ve herkes için eğlencenin bulunduğu Mola’da sayılı vakitleriniz daha eğlenceli geçeceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Mola İstanbul, Silivri otelleri arasında yer alıyor

Mola’daki etkinlikler neler? Mola’da bizler için neler var? Diyen kişiler için aklınızdaki soru işaretlerinin cevaplarını makalemizin içerisinde bulabilirsiniz.

  1. Yılın her zamanında sizin için hazırlamış olduğumuz havuzlarda ve aquaparklarda dilediğinizce zaman geçirebilirsiniz.
  2. Mola’da sanata ve gösteriye zaman ayırabileceğiniz çok fazla anlarınız olacak. Üstelik her şeyi akıllı bir şekilde uygulama üzerinden rezerve edebileceksiniz.
  3. Çocuklarınız ve sevdiklerinizle yarışma alanlarımızda kıyasıya ve çekişmeli mücadelelerle hem kişisel gelişiminizi, hem stratejinizi, hem de kondisyonunuzu geliştirebilirsiniz.
  4. Mola’da çocuk, genç ve yetişkin olmak sunduğumuz etkinliklerle daha güzel olacak, siz de istediğiniz gibi kesintisiz bir eğlence yaşayacaksınız.
  5. Dünya’nın, Türkiye’nin ve İstanbul’un yemeklerini tadabilecek, gastronomi keşfi yapabileceksiniz.
  6. Mola İstanbul, ailenizin en iyi dostu olacak.
  7. Palyaço ve sihirbazlık gösterilerini her çocuk çok sever. Miniklerin sevdiği gösterileri rahat bir şekilde izlemeleri için Mola’da gösteri alanları oluşturduk.
  8. Kadınlar ve erkekler için ayrı kullanımlı olarak tasarlamış olduğumuz sosyal tesislerimizde evinizdeki rahatlığı bulabilirsiniz.
  9. Güzellik ve masaj salonlarında güzelliğinize güzellik katmaya ne dersiniz?
  10. Teknolojinin en üst seviyelerini görebileceğiniz alanlarımızı görmeden tatilinize devam etmeyin.
  11. Geleneksel yarışmaları özlediniz mi? Adile Naşit gibi özlediğiniz yumurta taşımayı, çuval yarışlarını oynayarak özleminizi gidermeye var mısınız?
  12. Her mevsimde tatil yapabilmeniz için açık-kapalı eğlence alanlarımız, havuzlarımız siz değerli misafirlerimiz için özel olarak tasarlandı.
  13. Top sever çocuklarımıza müjde… Dev panayır alanlarında robot kaleciye penaltı atma yarışması ile topa dilediğinizce vurabilirsiniz.
  14. Çocuklarınızın tasarlamış olduğu ürünleri satışa çıkarılabilecek, oluşturduğumuz çocuk pazar alanlarında minikler satış becerileri kazanabilecek.

Önceki
İstanbul’da Kültür Turizmi
Silivri Otelleri