2 Günlük Tatil İçin Nereye Gidilir?

Tatil yapmak için fazla uzun zamanınız yoksa 2 günlük tatil fırsatlarını değerlendirebilir ve kısa süre de olsa tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Stresi hayatından az da olsa çıkarmak isteyen kişiler 2 günlük tatil için nereye gidilir sorusuna yanıt arıyor.

Kısa süreli tatilin keyfini nerede çıkarabilirim diye düşünen ve mekân araştırması yapanlar sizleri böyle alalım… Aradığınız tatil yeri bu sayfada! Stressiz bir tatilin imkânını sunan Mola İstanbul’u çok seveceksiniz.

Bir Çok Aktivite Bir Arada

VR Odası
VR Orası
Korku Evi Oyunları
Korku Evi Oyunları
Kışlık ve Yazlık Havuzu
4 Mevsim havuzu
Kapalı Mekan Oyunları
iç mekan oyunları
Yöresel türk hamamı
Yöresel türk hamamı
Bayan Erkek Ayrı Terapi Havuzu
Bayan Erkek Ayrı Terapi Havuzu
Açık Hava Spor Aktiviteleri
Açık Hava Spor Aktiviteleri
Günlük Çocuk Aktiviteleri
Günlük Çocuk Aktiviteleri
Geleneksel Lezzetler
Geleneksel Lezzetler
Saman Terapi Odası
Saman Terapi Odası
Isıtmalı Taş Yatak Odası
Isıtmalı Taş Yatak Odası
Bayan Erkek Ayrı SPA
Bayan Erkek Ayrı SPA

2 günlük Tatil için Nereyi Gidilir?2 gün için uygun fiyatlarla tatil yapabileceğiniz Mola İstanbul, Silivri Selimpaşa’da yer alıyor. Bütçenize ve zevkinize uygun olan tesisimizin ulaşımı da oldukça kolay. 2 günlüğüne tatile çıkan kişiler, mekânların ulaşım kolaylığını, gelişmişliğini ve mekânın yakın oluşunu önemsiyor. Hem İstanbul merkezine hem de bazı illere yakın konumda olan Silivri, ulaşım açısından da gelişmiş özelliktedir. Havalimanına olan yakınlığı ile dikkat çeken tesise, hava yolu ulaşımı ile tesise rahatlıkla gidebileceğiniz gibi kişisel araçlarınızı veya belediyeye ait taşıtları da kullanarak tesise kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Ailenizle veya sevdiklerinizle birlikte benzersiz bir tatil yapabileceğiniz gibi 2 gün kafa tatili de yapabilir dinlenebilirsiniz. Hafta içi çalışan ve hafta sonunu kendine fırsat olarak görenler, yıllık izin sorunu olanlar, şehir hayatından sıkılanlar 2 günlük tatil için nereye gidilir araştırmaları yapıyor. Macera dolu tesisimiz, 2 günlük kaçamak yapacağınız harika bir mekân önerisi…

Hem yaz döneminde hem de kış döneminde tercih edebileceğiniz tesisimiz, her dönemde muhteşem bir tatil vadediyor. 2 günlük tatil planınızı, tesisimizde ister kafa dinleyerek ister ailenizle birlikte isterseniz de tesisimizin düzenlediği kültür turlarına katılarak macera dolu bir şekilde dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz.

4 mevsim aquapark, havuz ve etkinliklerden yararlanarak çocuklarınızla veya sevdiklerinizle 2 günlük tatili dolu dolu yaşayabilir ve her anınızı fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Yaz mevsimi kadar kış mevsimini de sevenlerdenseniz aradığınız kış tatil mekânı Mola İstanbul’da… Kış dönemi için ayrıcalık sunan Mola İstanbul, siz konuklarına uygun fiyatlarla bol eğlenceli bir kış tatili vadediyor.

Huzura ve rahatlamaya mı ihtiyacınız var? Tesisimizde bulunan SPA alanlarında ve her yaşa uygun olarak tasarlanan havuzumuzda ailenizle birlikte vakit geçirebilir ve sizin için hazırlanan aktivitelere katılabilirsiniz. Oyun alanları, sanal gerçeklik oyun merkezi gibi çeşitli alanlarda heyecanlı bir gün yaşamaya hazır olun…

Tesisimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için müşteri temsilcilerimizle görüşebilir, Mola İstanbul web sitesini ziyaret edebilir veya tesisimizi yakından görebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatlar sunan tesisimizi çok beğeneceksiniz. Bütçenizi yormadan 2 günlük tatilin tadını çıkarın…

2 günlük tatil için nereye gidilir araştırmasına son! Mola İstanbul, her anınızı özel kılıyor

Önceki
İstanbul’a Yakın Kış Tatil Yerleri
2 Günlük Tatil İçin Nereye Gidilir?