Kurban Bayramı’nda Tatil

Kurban Bayramında TatilDoyasıya eğlenmek, ailenizle birlikte harika vakitler geçirmek için en ideal zaman: “Kurban Bayramı.”

Bazı kişiler, bütün sene boyunca Kurban Bayramı’nı iple çekiyor. Eğer siz de bayram tatillerini iple çekenlerdenseniz ve bayram için tatil planınız yoksa tam size göre bir mekân önerimiz var! Sessiz, sakin, huzur dolu bir mekân; “Mola İstanbul”, Silivri’de keşfetmenizi bekliyor.

Kurban Bayramı’nın, yaz dönemine gelmesiyle birlikte tatile gitmek isteyen kişiler

 araştırmalarına başladı. Kurban Bayramı’nda Tatil için nereye gitsek diye düşünmeyin, Mola İstanbul ile tanışın! Hayalini kurduğunuz bayram tatilinde harika bir tatil yapmaya ne dersiniz? Bayramda güneşin, havuzun ve eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz Mola İstanbul, sizlerle…

Hem İstanbul merkezine olan yakınlığı hem de ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken Mola İstanbul, İstanbul Havalimanı’na kısa mesafede yer alıyor. Hava yolu ulaşımını tercih edecek olan konukların rahatlıkla ulaşabileceği bir noktada bulunuyor. Ayrıca şehirler arası veya şehir içi ulaşımı ile kolayca Mola İstanbul’a ulaşabilirsiniz. Ayrıyeten toplu taşıma, otobüs ve uçak vasıtasının yanında kişisel araçlarınızla da Mola’ya ulaşmak mümkün.

Tatilin keyfini uzun uzun çıkarmak istiyorsanız Mola İstanbul, sizin için en iyi seçenek! Keyifli bir tatil yaşamak ve doyasıya eğlenmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz! Yemyeşil doğası ve tertemiz havası ile öne çıkan Mola İstanbul, konuklarına huzur dolu bir tatil seçeneği sunuyor. Ayrıca Mola İstanbul, uzun süreli tatil seçeneğinin yanında günübirlik tatil seçeneğini de sizlere sunuyor. Hayalinizdeki tatil mekânı Mola İstanbul’da!

İstanbul’da gezip görmeniz gereken pek çok tarihi yer (müze, çarşı, yapı gibi.) bulunuyor. Tatil yaparken İstanbul’un sayısız güzelliğine şahit olmayı istemez misiniz? Gök ve denizin birleştiği masmavi suda tertemiz havayı solumayı, İstanbul Boğazı’nda sabah kahvaltısı yapmayı, martılara simit atmayı, her anı ölümsüzleştirmeyi kim istemez ki?

Koruları, camileri, türbeleri, boğazları, Kapalıçarşı’yı, müzeleri, çarşıları daha birçok mekânı gezerek görmeyi, İstanbul’un tarihi yerlerine canlı şahit olmayı istemez misiniz? Çeşitli turlar düzenleyen Mola İstanbul, metropol kent İstanbul’un tüm güzelliğine şahit olmanızı sağlıyor. Bir yandan gezerek tatil yapmayı bir yandan da harika bir tatil imkânını sizlere sunan Mola İstanbul, Kurban Bayramı tatili için en özel mekânlardan biri!

Ayrıca bayram dönemlerinde fiyatların bütçenizi aşmasını istemiyorsanız erken rezervasyon yaparak avantaj sağlayabilirsiniz. Erken rezervasyonun avantajları ile harika bir tatil fırsatı artık çok da uzakta değil!

Zamanın akmadığı, saatlerin geçmediği bir tatil arıyor ve karar veremiyorsanız Mola İstanbul web sitesini ziyaret ederek tesis hakkında bilgi alabilir, kararınızı kolayca verebilirsiniz. Ayrıca eğer Mola İstanbul’u bizzat yerinde görmek istiyorsanız, Silivri’de ziyaret edebilir ve harika güzelliğe canlı şahit olabilirsiniz.

Kurban Bayramı’nda Tatil Önerisi

Kurban Bayramı’nda tatil önerisi mi araştırıyorsunuz? Araştırdığınız tatil çok da uzağınızda değil… Gerek aktiviteleri gerekse hizmetleri ile tatilinizi doya doya yaşayabileceğiniz bir tesis düşünün. Her bir ayrıntısı sizin için düşünülmüş ve tasarlanmış, gencinden yetişkinine herkesin konaklayabileceği harika bir tesis… Mola İstanbul ile tatile dair aradığınız her şeyi bulabilir ve tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Kahvaltılarınızın, kuşların cıvıltısıyla huzur dolu geçtiğini, sabah sporlarınızın daha verimli geçtiğini, çocuklarınızla yapacağınız aktivitelerin sınırsız geçtiğini, okuduğunuz kitapları daha keyifli okuduğunuzu, kısacası tatilinizin dolu dolu geçtiğini düşünün… İşte tüm bunların hepsi ve daha fazlası Mola İstanbul ile mümkün. SPA alanları ile âdeta kuş gibi hafifleyeceğiniz Mola’da, bütün yılın yorgunluğunu üzerinizden atacak ve sanki baştan doğacaksınız. İşte tüm bunlar ve daha fazlası yeni tatil mekânınız Mola İstanbul’da sizleri bekliyor.

Kurban Bayramı’nda tatil araştıran tatilcilerimize bir önerimiz var. Bu dönemlerde talep yoğun olduğu için otel rezervasyonunuzu son güne bırakmayın. Rezervasyonu son güne bıraktığınız takdirde kendinize göre bir mekân veya tatil için seçtiğiniz tarihlere uygunluk bulamazsınız. Dolayısıyla hem maddi olarak avantaj sağlamak hem de seçmiş olduğunuz tarihe uygun oda bulabilmek için erken rezervasyon yapabilirsiniz.

Birlik ve beraberliğin kutlandığı bayramları, sevdiklerimizle veya ailemizle beraber kutlamak çok daha özel… Sevdiklerinizle, dostlarınızla veya ailenizle beraber mutlu anlar biriktirmek, sevinç dolu bayram yaşamak sadece bir tık uzağınızda… Mola İstanbul’un web sitesini ziyaret ederek müşteri temsilcileri ile görüşebilir, bilgi alabilir ve ailenizle birlikte harika bir bayram tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Daha fazlası için iletişime geçmeyi unutmayınKurban Bayramı’nda Tatil

Önceki
İstanbul’a Yakın Muhafazakar Oteller
Kurban Bayramı’nda Tatil