İstanbul’da gezilecek yerler

İstanbul’da gezilecek yerler arıyorsanız Silivri’de olan Mola İstanbul ile İstanbul’un keyfini dilediğiniz gibi çıkartabilirsiniz. Türkiye’nin ilk ve tek Akıllı Eğlence Sistemi olan Mola İstanbul’da sevdiklerinizle eğlenceye ara vermeden, istediğiniz gibi doya doya zaman geçirebilirsiniz. Silivri Selimpaşa’da yer alan Mola İstanbul’da, mola vermeden, kesintisiz tatil yapabileceksiniz.

Ne kadar kalabalık olursanız olun, Mola İstanbul kalabalık olan ailelere de kucak açacak.
Çocukların dostu, gençlerin arkadaşı olan Mola İstanbul’da coşkuyla tatil yapacaksınız ve böylece sıkılmak kavramını da ortadan kaldırmış olacağız.

Mola İstanbulda yok yok… Arkanıza yaslanın ve kahveniz eşliğinde zamanınızın keyfini çıkarın. Eğlencede sınır tanımadığımız bol bol içeriklerimizle tatilinizin hem tadını çıkarın hem de enerjinize enerji katın.

Şimdi sizlere eğlencenin doruk noktasına ulaşabileceğiniz etkinliklerimizi anlatalım:


1. Her mevsimde havuzda keyif yapmayı, mutlu bir şekilde kulaç atmayı kim istemez ki… Kapanıp açılabilir tavanlı kapalı havuzda, termal havuzlarımızda, aquaparkta, yetişkin ve çocuklar için tasarlanan havuzlarımızda dilediğiniz gibi yüzebileceksiniz.
2. Sinema, tiyatro, animasyon gösterileri, konserlerin ve yarışmaların bulunduğu eğlence ve gösteri merkezinde koltuğunuza yaslanıp tatilinizin sefasını süreceksiniz.
3. Sanal gerçeklik salonumuzda VR Simülatörleri ile tanışıp, teknolojik eğlencenin en üst safhasına ulaşacaksınız.
4. Destinasyon SPA merkezlerimizde gözlerinizi kapatıp üzerinizdeki negatif enerjiyi atıp pozitif enerjiyi yakalayacaksınız.
5. Survivor parkurları ile yetişkinler ve çocuklar için özel olarak hazırladığımız alanlarda kıyasıya mücadele sizi bekliyor, merak etmeyin elenip Mola’ya veda etmek yok.
6. Tüm yaş grupları için hazırladığımız çimen etkinlikleri ve geleneksel yarışmalarda yeşilin her tonunu hissederek eğleneceksiniz.
7. Çocuklar için 14 farklı etkinlik alanları oluşturduğumuz Mola’da minikler için eğlenceye sınır yok.
8. Gençlerin eğlence dostu olan Mola İstanbul’da 4 mevsim için kullanılabilecek oyun panayır alanları gençler için hazır.
9. Türk ve Dünya mutfağının lezzetli yemeklerini keşfedebileceğiniz restoran ve kafelerimizde zengin menülerle sadece karnınız doymayacak.
10. Toplantı ve eğitim salonları, oyun salonları, bilardo masaları, masa tenisi, nostaljik tramvay turu, ateş çemberi, çocuk kuaförü, pazar alanı, barbekü alanı, çocuk parklarında tatiliniz boyunca hiç sıkılmayacaksınız.

İstanbul’da gezilecek yerler bakıyorsanız kemerlerinizi bağlayın ve muhakkak Mola’ya uğrayın. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Mola İstanbul sizin için mimarlarımız tarafından özel olarak tasarlandı.