İstanbul da çocuk eğlence yerleri

İstanbulda çocuk eğlence yerleriİstanbul’da çocuk eğlence yerleri arayan kişilere en uygun mekanlardan biri Mola İstanbul’dur. Silivri Selimpaşa’da bulunan Mola İstanbul, Silivri’ye 15 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Tem Otoyolu ve 3. Çevre Yolu bağlantılı bir konumda bulunan Mola İstanbul, yeni bir konseptle ilk ve tek Akıllı Eğlence Sistemi’ne sahip bir tatil mekanıdır. Akıllı tesis özelliklerini taşıyan Mola İstanbul; İstanbul’da tatil yapmak isteyen gerek İstanbul içinden gerekse İstanbul dışından gelecek olan konukları ağırlayacak ve onlara unutulmayacak bir tatil imkânı sağlayacak.

Ailenizin ve çocuklarınızın yeni üyesi olacak olan Mola İstanbul’da yılın her mevsiminde tatil yapabileceksiniz. AES’ye kaydolarak tüm işlemlerinizi (bildirim ayarları, aktivite planlama, etkinlik davetleri, check-in/check-out, rezervasyon işlemleri, ödeme işlemleri, market siparişi, oda servisi ve üyelik işlemleri) online olarak yapabilecek ve tatilinize ara vermeden devam edebilirsiniz. 

Eğlence Aktiviteleri

 

 

  1. Aquaparklarda ve havuzlarda açılır-kapanır çatı ve iklimlendirme sayesinde her mevsim yüzebileceksiniz.
  2. Her yaş grubu için düzenlemiş olduğumuz çimen etkinliklerinde ayaklarınızı toprağa basarak tertemiz havaya içinize çekip hem oksijene doyamayacak hem de eğlenerek çimen etkinlikleri ile oyunlar oynayacaksınız.
  3. Survivor parkurlarında takımlar arasında çekişmeli bir rekabet olacak. Hazırsanız başlayalım…
  4. Çocuklar için oluşturduğumuz çocuk etkinlik alanlarında minikler eğlenerek oyunlarına devam edecekler.
  5. Termal havuzda kar yağarken de termal suyun keyfini çıkartabileceksiniz. 
  6. SPA merkezlerindeki SPA bakımları, cildinize ve vücudunuza iyi gelecek gerginliğinizi üzerinden atacaksınız. Cilt bakımında, stres atıcı masajlarla günün stresinden uzaklaşmak, canlanmak, rahatlamak için terapi görebileceksiniz.
  7. Sinema, tiyatro, palyaço gösterisi, konser, sihirbazlık gösterileri ve animasyon gösterileri ile daha çok sosyalleşebileceksiniz. 
  8. VR salonlarında dilediğinizce teknolojinin keyfini çıkarabileceksiniz.
  9. Oyun panayır alanlarında gençler ve çocuklar eğlencenin doruklarına ulaşacak.
  10. Dünya ve Türk mutfağına ait yiyecekleri tadıp, gurme olabileceksiniz.

Her Bütçeye Uygun Bir Eğlence

 

İstanbul’da tatil yapmak isteyenler ve İstanbul’da tatil fiyatları araştıranlar Mola İstanbul’da her bütçeye uygun bir eğlence ile bir ömür tatil yapabilecek ve ne zaman isterseniz valizlerinizi alıp tatile çıkabileceksiniz. Sizin için hazırlanmış olan etkinlik alanlarını dilediğinizce kullanabileceksiniz. Mola’da bir ömür boyu sunulan tatilin fiyatlarını Mola İstanbul müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir, Mola İstanbul’un internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevaplarını müşteri temsilcilerimiz ya da web sitemizden alabilir, müşteri temsilcilerimizle telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Daire satın almak isterseniz, web sitemizde yer alan online satış bölümümüzden dilediğiniz dairenizi satın alabilirsiniz. Selimpaşa’ya gidip Mola’yı yerinde görmek isterseniz, sizi satış ofisimize bekliyoruz.

Önceki
İstanbul’da gezilecek yerler
İstanbul da çocuk eğlence yerleri