Devre Mülk Hakkında Bilmeniz Gerekenler

devre mülk hakkında bilmeniz gerekenlerGayrimenkul çeşitlerinden biri olan devre mülk sistemi hakkında bilmeniz gereken birçok unsur bulunuyor. Yılın belli dönemlerinde farklı hak sahiplerinin kullanımına sunulan devre mülkler, ortak mülkiyet hakkı sunuyor. Yılın her döneminde rahatlıkla konaklayabileceğiniz devre mülkler, hazır eşyalı dairelerden oluşuyor. Devre mülk hakkında bilmeniz gerekenleri makalemizde bulabilir ve aklınızdaki tüm soruları yanıtlayabilirsiniz.

Devre mülk hizmeti sağlayan ilgili firmanın güvenilir olması devre mülk sisteminde oldukça önem taşıyor. Dolayısıyla devre mülk hizmeti almadan önce ilgili firmayı iyice araştırmalısınız. Ayrıca satın alacağınız devre mülkün tapusunun olmasına da dikkat etmelisiniz. Tapu sahipleri, devre mülk sisteminde mülkiyeti yılın belli dönemlerinde kullanım hakkına sahiptir. Devre mülk hakkı eğer dönem içinde kullanılmayacaksa devredilebilir veya miras olarak bırakılabilir.

Devre mülk nedir?

Devre mülk nedir sorusu birçok kişinin araştırdığı konular arasında yerini almıştır. Son dönemlerde her kitle tarafından rağbet gösterilen konaklama biçimi olmasının yanında, devre mülk satın almak isteyen kişilerin belirlemiş olduğu tarihler aralığında müstakil olan daireye tapu ile sahip olunmasına devre mülk denir. Devre mülkler birden fazla kişinin satın almasıyla kullanılmaktadır.

Yoğun iş temposu, okul ve yoğun şehir hayatı ile birlikte tatile olan ihtiyacı beraberinde getirmiştir. Dolayısıyla günümüzde tatil kelimesi bir ihtiyaç olarak yerini almıştır. Bir tatil seçeneği olan devre mülk sistemi, tatil için geniş bütçe ayıramayan kişilerin tercih ettiği konaklama biçimi olarak kendini göstermiştir. Devre mülk sisteminde kat mülkiyeti kanunu ile tapu garantisi verilmiştir. Ayrıyeten devre mülk satın alan kişiler, satın aldığı periyot içerisinde konut hakkını kiraya verebilir, satabilir ve miras olarak bırakabilirler.

Tapulu devre mülk nedir? 

Tatil, dinlenme, eğlenme gibi birçok amaçla hazırlanan devre mülkler, bir gayrimenkul biçimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Devre mülk satın almak isteyen kişilerin araştırdığı bir diğer soru; tapulu devre mülk nedir sorusu oluyor. Tapu garantisi sunan devre mülkler, satın alan kişinin ismine göre tescil ediliyor. Yani devre mülk sahibinin adı, tapuya resmî olarak kaydediliyor.

Devre mülk kârlı bir yatırım mıdır?

Devre mülk kârlı bir yatırım mıdır sorusu devre mülk araştırması yapan kişilerin araştırdığı bir konu başlığıdır. Yazlık fiyatlarının yüksek olduğu son dönemlerde, devre mülk satın alarak tatil beldelerinde daha uygun fiyatlarla mülk sahibi olarak kârlı bir yatırım yapabilirsiniz. Özellikle çocuklu ve kalabalık aileye mensup kişilerin sıklıkla tercih ettiği devre mülk sistemi, otelde tatil yapmaktan daha ekonomik olarak karşımıza çıkıyor. Sürekli aynı yerde tatil yapmak istemiyorsanız devrenizi kiraya verebilir ve gelir elde edebilirsiniz. Güvenilir şirketler ile anlaştığınız takdirde kârlı bir yatırım yapabilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız devre mülkler, birkaç yıl içinde alınan fiyatın iki mislisine çıkıyor.

Devre mülk ömür boyu mudur?

Devre mülk ömür boyu mudur sorusuna cevabımız, devre mülk sistemi ömür boyu tapu garantili olarak karşımıza çıkmaktadır. Ömür boyu garanti veren devre mülkünüzü gitmediğiniz dönemde kiraya vererek kazanç elde edebilirsiniz. Tapu garantisi olan devre mülkünüzü miras olarak bırakabilir, gitmediğiniz dönemde yakınınızı gönderebilir, satabilir veya kiraya verebilirsiniz. Ömür boyu garanti veren devre mülkler, tapunun sağlamış olduğu tüm haklara sahiptir.

Devre mülk mantığı nedir?

Devre mülk mantığı nedir sorusu yine kişilerin araştırdığı sorular arasında yer almaktadır. Devre mülk mantığı, konut olarak kullanılmaya müsait olan binanın veya binaların dairelerinin 365 günün her döneminde farklı kişilerin kullanılmasına sunulmasıdır. Gayrimenkul türü olan devre mülk mantığı, ortak mülkiyet hakkı demektir. Konaklama çeşidi olarak karşımıza çıkan devre mülkler oldukça ekonomiktir.

Devre mülk satılır mı?

Devre mülk sahiplerinin veya devre mülk satın almak isteyen kişilerin araştırdığı bir diğer soru devre mülk satılır mı sorusudur. Devre mülk hak satın alan kişiler, mülk hakkını başkasına temlik edebilir veya mirasçılara da bırakabilirler.

Silivri’de bulunan Mola İstanbul, devre mülk sistemi ile konuklarına kusursuz hizmet sunuyor. Tapu garantisi veren tesis, ömür boyu tatil imkânı sunuyor. Bir gayrimenkul aracı olan devre mülk sistemi, kârlı bir yatırım aracıdır. Kârlı bir yatırım yapmak isterseniz yetkililerimizle görüşebilir ve tesisimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Yılın her döneminde ve her mevsiminde konuklarını ağırlayacak olan Mola İstanbul, Türkiye’nin ilk ve tek akıllı tatil köyü olma unvanına sahip. Her geçen gün kendini yenileyen bir çalışma prensibi ile hizmetlerine devam eden Mola İstanbul’u çok beğeneceksiniz. Tatiliniz için her şeyin hazır olduğu tesis/otel hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Devre Mülk Almanın Avantajları

 Devre mülk almak istiyor ve devre mülk almanın avantajları hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemizi inceleyebilir veya bizlere ulaşabilirsiniz. Yatırım amaçlı olarak satın alabileceğiniz devre mülkler, kazanç elde etmenizi sağlıyor. Bununla birlikte ömürlük bir tatilin de avantajını sağlıyorsunuz. Devre mülk sistemi; aynı mülkiyetin farklı ortaklarla birlikte ayrı zaman dilimlerinde kullanılması durumudur. Tatil dönemlerinde, kendisine ait bir yaşam alanında konaklama ihtiyacı duyan kişilere olanak sağlayan devre mülkler, uygun fiyatları ile tercih sebebi olurken avantajları da dikkat çekiyor.

Son zamanlarda en çok ilgi gören yerler haline gelen devre mülk almanın avantajları;

  1. Devamlı olarak yılın belli tarihleri aralıklarında tatil yapmanızı sağlar.
  2. Tatil döneminizde, tatil yapma olanağınız yoksa devre mülkünüzü kiraya verebilir ve gelir elde edebilirsiniz.
  3. Devre mülkler, ev ortamındaki rahatlığı bulmanızı sağlar.
  4. Devre mülkler, ayrı dönemler içinde (her bir dönemde) otel için yapacağınızın masrafın önüne geçerek hesaplı bir tatil yapmanızı sağlar.
  5. Devre mülk satın alarak miras olarak da bırakabilirsiniz.
  6. Kârlı bir yatırım yapmak için devre mülk satın alabilirsiniz.
  7. Güvenilir olan şirketlerle anlaşmanız durumunda herhangi bir sorun yaşamadan mülk sahibi olabilirsiniz.
  8. Son dönemlerde artan yazlık fiyatlarının yüksek olması sonucunda daha düşük bir bütçe ile mülk sahibi olabilirsiniz.
  9. Kalabalık bir aile yapınız varsa tercih edeceğiniz devre mülk ile otele göre daha uygun bir fiyata ailecek tatil yapma imkânına sahip olabilirsiniz.
  10. Projenin başlangıç döneminde veya proje ortalarında uygun fiyatlarla alacağınız devre mülkler, birkaç sene içinde iki misli fiyatlara satılabiliyor.
  11. Sürekli aynı yerde tatil yapmak istemediğinizde kullanım hakkınızı başkasına devredebilir veya devrenizi kiraya verebilirsiniz.
  12. Devre mülk almanın avantajları arasında mülkün tapulu olması da yer alıyor.
  13. Kolay alınıp satılabilen devre mülkler ömür boyu tatil imkânını da sizlere sunuyor.
  14. Konfor açısından da avantaj sunan devre mülkler, düzenli olarak temizleniyor.
  15. Ödeme kolaylığı sunan devre mülkleri, peşin veya vadeli ödeme imkânları ile satın alabilirsiniz.
  16. Devre mülklerin bir diğer avantajı ise eşyalı olarak satışa sunulmasıdır. Ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmadan eşyalı bir dairenin tapusunu alabilirsiniz.
  17. İnternet hizmeti sunan devre mülklerde sınırsız internet hizmeti alabilirsiniz.

Devre mülk almanın avantajları hakkında sizleri kısaca bilgilendirdik. Detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.

Mola İstanbul ve Devre Mülk Almanın Avantajları

Devre mülk sistemi ile hizmet veren Mola İstanbul, İstanbul sınırları içinde yer alıp İstanbul’un yoğun karmaşasından, trafiğinden, stresinden uzak bir tatil avantajı sağlıyor. Mola İstanbul ve devre mülk almanın avantajları hakkında bilgi almak için makalemizi inceleyebilir veya bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Devre mülk hizmeti sunan Mola İstanbul ile aradığınız tatili en özel şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Güvenilirliği ile öne çıkan ve kurumsal bir firma tarafından inşa edilen Mola İstanbul, şehrin çok fazla yapılaşmasından uzak, iki katlı konak planlaması ile hizmet vermektedir. Tapu garantisi sunan Mola İstanbul, her yaşa özel olarak dizayn edilmiştir.

Türkiye’de ilk ve tek akıllı eğlence anlayışı ile hizmet veren bir tesis olarak kayıtlara geçmeyi başaran Mola İstanbul, her bütçeye uygun fiyatlar sunuyor. Dilediğiniz kişi sayısı ile konaklayabileceğiniz devre mülkünüzde unutulmaz bir tatile hazır olun. Otopark alanı, ücretsiz wifi hizmeti, eğlence alanları, spor alanları ve daha fazlasını sizlerin beğenisini sunan Mola İstanbul, Silivri Selimpaşa’da yer alıyor.

İstanbul’dan uzaklaşmadan veya İstanbul’da tatil yapmak istiyorsanız Mola İstanbul doğru tercihiniz…

Mola İstanbul Görselleri

Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Açık Hava Spor Aktiviteleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Sahibinden satılık devre mülk projeleri
Önceki
Kurban Bayramı’nda Tatil
Devre Mülk Hakkında Bilmeniz Gerekenler