İstanbul’da Devremülk Projeleri

İstanbul'da Devremülk Projeleriİstanbul’da devremülk projeleri araştıran veya arayan kişiler Silivri’de konumlanan Mola İstanbul ile aradığı devremülkü bulabilirler. Sahip olduğunuz devremülkü değiştirmek ve değişiklik yapmak isterseniz de satın almak istediğiniz devremülkün müsaitlik durumuna göre ve eğer fiyat farkı da varsa ödeyerek değişiklik yapabileceksiniz. 

Devremülk satın aldığınız dönemde bir aksilik çıktı veya acil bir işiniz çıktı bu yüzden de tesiste olamayacaksınız endişelenmenize gerek yok gidemeyeceğiniz dönemde devremülkünüzü kiraya verebilme imkânına sahipsiniz. Kiraya vermek istediğinizde bu talebi işletmeye yönelterek, işletme de sizin için devremülkünüzü kiraya verebilecektir.

Devremülk için ödemeniz gereken bir yıllık aidat miktarı olacaktır. Devre mülkünüzün kullanıma başlama tarihinizden 30 gün öncesine kadar belirtilen yıllık aidat miktarını ödemeniz gerekmektedir. Bu süre zarfına kadar aidat bedelini ödemediğinizde devremülkünüzden o sene içinde yararlanamayacaksınız fakat bu durum gelecek dönemi etkilememektedir. 

Devremülk satın aldınız ve size ait dönemde sizin yerinize başka bir kişinin tesise gitmesini istiyorsunuz; AES üzerinden kolay bir şekilde tanımlama yapabilecek ve sizin döneminizde olan hakkınızı dilediğiniz kişilere kolayca devredebileceksiniz. Mola İstanbul’da faturalandırma ile alakalı detaylı bilgiyi sizinle paylaşacak olursak; her kullanıcının devremülkünü kullandığı şekilde ödeme yapabilmesi için sayaçlar (elektrik, su gibi) takip edilip faturalandırılacaktır. Tapular, devremülk tapusu olarak düzenlenecektir. Her bir devrenin de tarih aralığı sözleşme ve yönetim planında belirtilecektir. İstanbul’da devre mülk olur mu diyenler; İstanbul’da devremülk projelerinden biri olan Mola İstanbul, İstanbul’a çok yakışacak.

İstanbul’da Devremülk Projelerin Fiyat

İstanbul’da devremülk fiyatları arayanlar Mola İstanbul’da, her bütçe için uygun fiyat ve ödeme planları bulunmaktadır. Devremülk fiyatlarını öğrenebileceğiniz ve satın alabileceğiniz kısmı online olarak bulabilecek ve öğrenebileceksiniz. Ömrünüz boyunca tatil yapabileceğiniz ve tatil fırsatlarından yararlanabileceğiniz Mola’da aradığınız devremülkü bulup tatil yapabileceksiniz. Müşteri temsilcilerimizden online destek alabilir, iletişime geçip detayları öğrenebilirsiniz.

Önceki
İstanbul’da Eğlence Parkları
İstanbul’da Devremülk Projeleri