İstanbul’da Oteller

İstanbul’da Oteller bakıyor ve otel eğlenceli bir talil yapmayı düşünyorsanız Silivri Selimpaşa’daki Mola İstanbul ile aradığınız oteli bulabilirsiniz. Mola İstanbul, Türkiye’nin ilk ve tek “Akıllı Eğlence Sistemi”dir. Aileniz ve sevdiklerinizle zamanınızı her yönden değerlendirebileceğiniz Mola İstanbul’da dilediğiniz gibi eğlenebilir ve tatil yapabilirsiniz.

Mola İstanbul; ailenizin dostu, çocuklarınızın eğlence arkadaşı olacak.

Akıllı Eğlence Sistemi (AES) sayesinde Mola’nızı akıllı olarak yaşayacak, tatildeki vaktiniz daha teknolojik olacak.

Peki nedir bu Akıllı Eğlence Sistemi? Bu sorunun cevabı makalemizin içinde yer almaktadır.

AKILLI EĞLENCE SİSTEMİ (AES)

Tatillerimizi hem istediğimiz gibi dinlenmeyi hem de sınırsız akıllı bir şekilde yapmayı hangimiz istemeyiz ki? Geliştirdiğimiz uygulama sayesinde Mola’nın sunmuş olduğu etkinlik alanlarına üyelik hesap bilgileri ile giriş yapabilecek ve AES ile tatilinizi aralıksız sürdürebileceksiniz.

  • Bildirim Ayarları: Mola’daki geçirdiğiniz tüm zamanı aktif edebilecek ve hangi etkinlik bildirimlerini almak istediğinizi siz belirleyeceksiniz. Birçok etkinlik alanı; yarışma, turnuva, gösteri, sinema, konser, spor, masa oyunları gibi birçok etkinlik içerisinden ilgi alanınız hangisi ise o etkinliğin bildirim ayarlarını açabilirsiniz. Ayrıca etkinlik davetlerini de size göndermemiz için de izin verebilirsiniz.
  • Aktivite Planlama: Mola süreniz bu panel ile aktif edilecek olup Mola’daki zamanınızı, sizin için hazırlamış olduğumuz tüm etkinlikleri önceden görebilecek ve etkinlik detaylarını inceleyebileceksiniz. Daha sonra katılmak istediğiniz etkinlikler için check-in yapmanız gerekecek. Dostlarınız ya da aileniz için ayrı ayrı etkinlikleri planlayabilecek ve online olarak rezerve yapabileceksiniz.
  • Etkinlik Davetleri: Mola döneminizde aktif edilecek bu panel ile bildirim ayarlarında seçmiş olduğunuz etkinlik alanları ile ilgili size göndermiş olduğumuz etkinlik davetlerini bulabilir; etkinliğin saatini, kontenjanını, anlık katılım durumlarını inceleyebilirsiniz. Size gönderdiğimiz etkinlik davetlerini onaylayarak aileniz veya kendiniz için anında kayıt yapabileceksiniz.
  • Check-in Check-out: Mola döneminizden 15 gün önce sisteme giriş yapabilecek ve işlemlerinizi online yapabileceksiniz. Biz tüm hazırlıklarımızı siz gelmeden yapmış olacağız. Böylelikle kimlik bilgilerinizin girişini yapmadan ve resepsiyonda sıra beklemeden evinize gidip keyfinize bakabileceksiniz.

Check-in ile sizin girmiş olduğunuz bilgilendirmelerle Mola boyunca daire girişlerinizde, ödemelerinizde ve aktivitelere katılımlarınızda tüm aile fertlerinize özel olarak hazırladığımız RFID kart ya da bilekliklerinizi kullanacaksınız. Tanımlamış olduğumuz kart veya bilekliği size Mola’ya giriş anınızda teslim edeceğiz. Mola’nızın sonunda Check-out işlemlerini de online yapabileceksiniz.

  • Rezervasyon İşlemleri: Aile havuzu, masaj, güzellik ve bakım merkezi, kuaför, restoran gibi özel alanlar için online rezervasyon yapabilecek ve sıra beklemeden rahatınıza bakabileceksiniz.
  • Ödeme İşlemleri: 15 gün önceden aktif edilecek olan bu panel üzerinden check-in işlemi yaptığınız aile üyelerinize ya da konuklarınıza ait, kişiler için özel olarak tanımlanan RFID kimliklerine ayrı ayrı harcama bütçeleri tanımlayabilirsiniz. Dönem aidatı ve yemek talebinde bulunduysanız bunların ödemelerini de gerçekleştirebilirsiniz.
  • Market Siparişi: Mola’da olan süpermarketlerden online sipariş verebileceksiniz. 
  • Oda Servisi: Alakart Restoran ve kafelerdeki sürekli güncellenen menülerden istediğinizi seçebilecek, dairenize teslim talebinde bulunabileceksiniz.
  • Üyelik İşlemlerim: Üyelik bilgilerinizle bütün yıl boyunca bu panele giriş yapabileceksiniz. Online aidat ödemelerini, vekil talep işlemlerini ve kiraya verme talebini de online olarak gerçekleştirebileceksiniz.

İstanbul’da oteller bakıp karar veremiyorsanız Mola İstanbul sizi ağırlamak için hazır. Öyleyse siz de kemerlerinizi bağlayın ve Mola’ya uğrayın.

Önceki
İstanbul da çocuk eğlence yerleri
İstanbul’da Oteller