İstanbul’da Aile Otelleri

İstanbul’da Aile Otelleriİstanbul’da aile otelleri arayan kişiler, ailelerin rahatça konaklayabileceği Mola İstanbul, Silivri’de konumlandırılmıştır. Gerek çocuklu ailelerin gerekse çocuksuz ailelerin sakin bir şekilde tatil yapabileceği bir mekân olan Mola İstanbul, hem tatilin hem eğlencenin yeni adresidir. Mola İstanbul, yeni bir konsept ile Türkiye’nin ilk ve tek Akıllı Eğlence Sistemi’ne sahip bir tatil mekanıdır. Mola İstanbul, İstanbul Havalimanı’na 35 dakikalık bir uzaklıktadır.

Mola İstanbul’da Yaşam

Mola İstanbul’da yaşam hakkında sizi bilgilendirecek olursak eğer; metropol şehirlerin en başında gelen İstanbul’un kargaşasından, stresinden ve trafiğinden uzak fakat İstanbul sınırları içerisinde yer alan Mola İstanbul; kalabalıktan, stresten trafikten sıkılmış insanlara rahat bir nefes almalarını sağlıyor. Mola, çok katlı şehir yapılanması yerine 2 katı geçmeyecek şekilde planlanmış, yöresel mimarilerden oluşmuştur. Mola’da alanların büyük bir kısmı ağaçlar, parklar, yürüyüş yolları, spor ve etkinlik alanları ile oluşturulmuştur.

Bedenen ve ruhen tatil yapabileceğiniz Mola’da doğa ile iç içe bir yaşama hazır olun. Bahçede hamakta sallanarak müzik dinleyebilir, kitap okuyabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Sabah koşu ve yürüyüşlerinize kuş sesleri eşlik edecek. İstanbul’daki hava kirliliğinden etkilenmeden, doğanın güzel havasını içinize çekecek ve oksijene doyamayacaksınız. Çocuklarınızın için korunaklı bir alan oluşturulan Mola’da minikler daha güvenli olacak.

Mola İstanbul Tatil Fiyatları

Mola İstanbul’da ömür boyu tatil yapabilir, dilediğiniz zamanda konaklayabilirsiniz. Etkinlik alanlarında deşarj olabilecek, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirerek tatil yapabileceksiniz. Sizin için sunulmuş olan eğlence ve etkinlik alanlarında rezerve işleminizi Akıllı Eğlence Sistemi’nden yapabileceksiniz. Tüm işlemlerinizi online olarak yapabileceğiniz sistem sayesinde tatiliniz kolay ve rahat bir şekilde gerçekleşecek olup ailenizle değerlendireceğiniz vakitleriniz her zamankinden daha farklı olacak. Mola’da ömürlük olarak sunulan tatil imkânının fiyatlarını müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir, internet sitemizden detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Tüm merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilir, temsilcilerimizle telefonda görüşebilirsiniz. Satın almayı düşünüyorsanız, online satış bölümümüzden satın alabilirsiniz. Mola’yı yerinde görmek ve satış ofisimize uğramak isterseniz sizleri kahvemizi içmeye davet ediyoruz.

 

Çocuklar için tasarlanmış özel aktiviteler

 

İstanbul’da Aile OtelleriAilenizin ve çocuklarınızın yeni üyesi olacak olan Mola İstanbul’da yılın her mevsiminde tatil yapabileceksiniz. AES’ye kaydolarak tüm işlemlerinizi (bildirim ayarları, aktivite planlama, etkinlik davetleri, check-in/check-out, rezervasyon işlemleri, ödeme işlemleri, market siparişi, oda servisi ve üyelik işlemleri) online olarak yapabilecek ve tatilinize ara vermeden devam edebilirsiniz. 

 

Eğlence Aktiviteleri

 

  1. Aquaparklarda ve havuzlarda açılır-kapanır çatı ve iklimlendirme sayesinde her mevsim yüzebileceksiniz.
  2. Her yaş grubu için düzenlemiş olduğumuz çimen etkinliklerinde ayaklarınızı toprağa basarak tertemiz havaya içinize çekip hem oksijene doyamayacak hem de eğlenerek çimen etkinlikleri ile oyunlar oynayacaksınız.
  3. Survivor parkurlarında takımlar arasında çekişmeli bir rekabet olacak. Hazırsanız başlayalım…
  4. Çocuklar için oluşturduğumuz çocuk etkinlik alanlarında minikler eğlenerek oyunlarına devam edecekler.
  5. Termal havuzda kar yağarken de termal suyun keyfini çıkartabileceksiniz. 
  6. SPA merkezlerindeki SPA bakımları, cildinize ve vücudunuza iyi gelecek gerginliğinizi üzerinden atacaksınız. Cilt bakımında, stres atıcı masajlarla günün stresinden uzaklaşmak, canlanmak, rahatlamak için terapi görebileceksiniz.
  7. Sinema, tiyatro, palyaço gösterisi, konser, sihirbazlık gösterileri ve animasyon gösterileri ile daha çok sosyalleşebileceksiniz. 
  8. VR salonlarında dilediğinizce teknolojinin keyfini çıkarabileceksiniz.
  9. Oyun panayır alanlarında gençler ve çocuklar eğlencenin doruklarına ulaşacak.
  10. Dünya ve Türk mutfağına ait yiyecekleri tadıp, gurme olabileceksiniz.

Her Bütçeye Uygun Bir Eğlence

İstanbul’da tatil yapmak isteyenler ve İstanbul’da tatil fiyatları araştıranlar Mola İstanbul’da her bütçeye uygun bir eğlence ile bir ömür tatil yapabilecek ve ne zaman isterseniz valizlerinizi alıp tatile çıkabileceksiniz. Sizin için hazırlanmış olan etkinlik alanlarını dilediğinizce kullanabileceksiniz. Mola’da bir ömür boyu sunulan tatilin fiyatlarını Mola İstanbul müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir, Mola İstanbul’un internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevaplarını müşteri temsilcilerimiz ya da web sitemizden alabilir, müşteri temsilcilerimizle telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Daire satın almak isterseniz, web sitemizde yer alan online satış bölümümüzden dilediğiniz dairenizi satın alabilirsiniz. Selimpaşa’ya gidip Mola’yı yerinde görmek isterseniz, sizi satış ofisimize bekliyoruz.

Önceki
İstanbul’da Çocuk Dostu Oteller
İstanbul’da Aile Otelleri