İstanbul’da Çocuk Dostu Oteller

Çocuklu misafirlere uygun olan Mola İstanbul, Silivri’de çocuk dostu otellerden birisidir. Mola İstanbul’da konuklar için ücretsiz Wİ-Fİ desteği sağlamaktadır. Mola İstanbul, şık bir biçimde mimarlarımız tarafından özel olarak dekore edilmiştir. Çocuklu aileler için İstanbul’da çocuk dostu otel olarak tercih edilebilecek bir mekandır. Ailenizle birlikte dilediğiniz tatili yapabileceğiniz Mola İstanbul’da keyifli vakitler yaşayarak dilediğinizce ailenizle tatil yapabileceksiniz. Mola İstanbul’da çeşitli eğlence alanları sizler için hazırlanmıştır. Hem sizin hem ailenizin hem de çocuklarınız için unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.

Mola İstanbul’daki Eğlence Alanları

Aileler için üzeri açılır-kapanır havuzların, olimpik havuzların, aquaparkların, termal havuzların bulunduğu Mola İstanbul’da eğlenerek vakit geçirebileceğiniz daha birçok eğlence alanı bulunmaktadır. Gençler ve yetişkinler için hazırlanmış olan Survivor parkur alanları kıyasıya rekabetin yaşandığı bir alan olacak. Mola’da ayrı kullanımlı ve hem yazın hem de kışın kullanılabilen sosyal tesis kadınlar ve erkekler için düzenledi. SPA alanları, fitness salonu, güzellik bakım üniteleri ve masaj salonlarında dilediğiniz gibi bedenen ve ruhen rahatlayabilirsiniz.

Teknolojinin en üst safhalarda olduğu Mola’da VR (Sanal Gerçeklik) salonu sizin için özel olarak tasarlandı. Sinema, tiyatro, animasyon gösterileri, palyaço, açık hava sinema alanı, amfi tiyatro alanı, konserler ve yarışmalar düzenlenecek olan Mola’da bu gibi aktiviteler sizin için hazırlandı. 

Geleneksel yarışmaları sevenler için halat çekme, kaşıkta yumurta taşıma, çuval yarışması gibi etkinlikler yarışma severler için hazırlandı. Her yaş grubuna özel çimen etkinlikleri ile ayaklarınızı yere basarak bu etkinlikler sayesinde hastalıklara engel olup, ruhsal açıdan rahatlayabilirsiniz.

Daha birçok etkinlik alanları Mola İstanbul’da size özel hazırlandı ve sizi bekliyor. Valizlerinizi hazırlayın ve Mola’da mola alın… 

Mola İstanbul Lokasyonu

Silivri Selimpaşa’da olan Mola İstanbul; Tem Otoyolu ve 3. Çevre Yolu bağlantılıdır. Silivri’ye 15 dakikalık bir uzaklıkta bulunan Mola İstanbul, Çatalca’ya 15 dakika bir mesafede yer almaktadır. 

Mola İstanbul, Büyükçekmece’ye 30 dakika, Avcılar’a 40 dakika, Başakşehir’e 40 dakika, Arnavutköy’e 45 dakika, Küçükçekmece’ye 45 dakika mesafede bulunuyor.

Mola, İstanbul Havalimanı’na ise 35 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Önceki
İstanbul’da Lunaparklar
İstanbul’da Çocuk Dostu Oteller