İstanbul’da Aquaparklar

İstanbul'da Aquaparklarİstanbul’da Aquaparklar mı ariyorsunuz?  Mola İstanbul ile aradığınız aquaparkı bulabilir, aileniz ve sevdiklerinizle aquaparklarda heyecanlı dalışlar gerçekleştirebilir ve yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz. 

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış hangi mevsimde; ne zaman aquapark keyfi yaşamak isterseniz yaşayabileceğiniz, üstü açılır-kapanır tavan ve iklimlendirme sistemi sayesinde rahatlığınızın devam edeceği aquaparkları sizler için hazırladık.

Nefeslerinizi tutup kayabileceğiniz parkurlarda istediğiniz gibi eğlenebileceksiniz. 

Aquaparklardan nasıl kayılır? İyi bir yüzücü nasıl olur? Nasıl dalış yapılır? 

Bu soruların cevabını siz vereceksiniz. Bizler de sizin için sunmuş olduğumuz hizmetlerle cevabınıza ortak olacağız.

Hazırlamış olduğumuz aquaparklarda ister çocuklarınızla isterseniz aileniz ve sevdiklerinizle parkurların keyfini çıkarın. Aquaparkların tadını kiminle çıkartmak isteyeceğiniz size kalmış…

İstanbul’da yaz ve kış Aquapark Keyfi

Hangi sezonda aquapark keyfi çıkarmak isterseniz isteyin Mola İstanbul sizin yanınızda. 

İstanbul'da AquaparklarMola’da dolu dolu zamanlar geçirebileceğiniz alan olarak sadece aquaparkların bulunmadığını, daha birçok aktivitelerimizin olduğunu da hatırlatmakta fayda olacağını düşünüyoruz. Peki tatilinizi nerelerde değerlendirebilir ve hangi aktivitelerle nasıl güzel zamanlar geçirebilirsiniz? Bu soruların cevabını maddelerle makalemizde verdik.

 

  1. Sadece sizin değil çocuklarınızın da oyun dostu olacak Mola İstanbul’da keyfinize keyif katacak ve en güzel zamanlarınızı yaşayabileceksiniz.
  2. Sizin için hazırlamış olduğumuz alanlarda daha çok sosyalleşebileceksiniz.
  3. Mola’ya gelirken negatif bir enerjiye sahip olmuş olabilirsiniz ama unutmayın ki Mola’da strese ve kötü enerjilere yer yok. SPA ve Destinasyon merkezlerimizde pozitif olmayı, herkese pozitif enerji saçmayı istemez misiniz? Mola ile yüzünüz daha çok gülecek…
  4. Eğlence ve gösteri merkezlerimize uğramayı da unutmayın. Akıllı eğlence Sistemimiz ile hangi gösteriye gitmek isterseniz online check-in yapıp dilediğinizce eğlenebilirsiniz.
  5. VR Simülatörlerimizde (Sanal Gerçeklik Salonlarında) farklı bir gezegen keşfine ne dersiniz?
  6. Her yaş grubu için tasarlamış olduğumuz Survivor parkur alanlarında kıyasıya mücadeleye hazır mısınız?
  7. Çimen etkinlikleri ve geleneksel yarışmalarla mücadeleyi yaşamaya var mısınız?
  8. Açık alan oyun panayır alanlarımızda, mücadelenin zirvesini yaşamaya hazır mısınız gençler?
  9. Tatilini kim akıllı olarak yaşamak ister?

Cevabınız evet ise Mola İstanbul sizin için tasarlandı. Silivri Selimpaşa’da olan Mola İstanbul herkesin arkadaşı olacak. İstanbul’da  aquaparklar arıyorsanız, aramayı bırakın ve Mola’ya bakın…

Önceki
İstanbul’da Butik Oteller
İstanbul’da Aquaparklar