İstanbul’da Butik Oteller

İstanbul’da Butik Otellerİstanbul’da butik oteller arayanlar için, İstanbul’un merkezine en yakın konumda eğlence opsiyonları ile Mola İstanbul’da sizin için imkânlar sunuyoruz. Mola ile eğlencenin en üst zirvesini yaşayarak tatil yapabilecek ve üzerinizdeki stresi yok edeceksiniz. 

Her mevsim kullanabileceğiniz havuzlar ve aquaparklar sayesinde eğlencenize eğlence katacaksınız. Mola’da kullanılan sistem Akıllı Eğlence Sistemi’dir. 

Telefon veya elektronik cihazınıza Mola Akıllı Eğlence Sistemi uygulamamızı yükledikten sonra üyelik bilgileriniz ile uygulamamıza girişinizi sağlayabilirsiniz.  

Aradığınız butik oteli Mola ile tek bir tıkla bulabilirsiniz. Mola almak için daha fazla beklemeyin, herkes için Mola’mız var.

Mola ile eğlence vakti

Hazırlanın ve molanızı alın; çocuk, yaşlı, genç, kadın, erkek… Herkes için Mola vakti.

Yüzme keyfini 4 mevsimde yaşayabileceğiniz üzeri açılıp kapanabilen havuzları sizin için özel olarak hazırladık. Tiyatro severlere de müjdemiz var. Eğlence ve gösteri merkezlerinde, tiyatro ve sinema salonlarında sanatı yaşayabileceksiniz. SPA merkezlerimizde bakımlarınızı yapmayı, dinlenmeyi de ihmal etmeyin. Sanal gerçeklik salonlarımızla tanışmadıysanız teknolojiyi yaşayabileceğiniz VR Simülatörlerimize teknoloji severleri bekliyoruz.

Yarışmaları çok seviyor ve gerçek Survivor’ı yaşamak istiyorsanız Survivor parkurlarımızda dilediğiniz gibi yarışabilirsiniz. Ayaklarınızı toprağa basıp çimenleri hissederek yarışmaya ne dersiniz? Her yaş grubu için çimen etkinliklerimiz ve geleneksel yarışmalarımızla çok eğleneceksiniz. Miniklerimiz için hazırladığımız oyun etkinlik alanlarımızda çocuklarınız eğlenceyi hissedebilecekler.

Genç bireylerimiz için hazırladığımız panayır alanlarında her mevsimde kullanılabilecek yarışma alanlarımız bulunmaktadır. Restoran ve kafelerde açık veya kapalı alanlarda canınız hangi yemeği çekiyorsa yiyebilecek ve zengin menülerimizle karnınızı doyurabileceksiniz.

İstanbul’da butik oteller arıyor ve aradığınız oteli bulmakta kararsızsanız, bir tık uzağınızda olan Mola İstanbul ile kafanızdaki soru işaretlerini giderebilir, istediğinizi bulabilirsiniz. Herkesi konaklayacağımız Mola İstanbul’da siz değerli misafirlerimiz için dilediğiniz gibi tatil imkânları sunmaktayız. 

Önceki
İstanbul’da Doğa Otelleri
İstanbul’da Butik Oteller