İstanbul’da Eğlence Parkları

İstanbul’da Eğlence Parklarıİstanbul’da Eğlence Parkları arıyorsunuz? Tatil alanında onlarca eğlence alanında eğlenerek tatil yapmayı ister misiniz? Bol eğlenceli tatile ne dersiniz? Bu soruların cevabını vermeden önce Mola İstanbul ile tanışın. Mola İstanbul, Türkiye’nin ilk ve tek “Akıllı Eğlence Sistemi”ne sahip olan yeni bir tatil mekanıdır ve her yaşa göre aktivite alanları bulunmaktadır. 

Mola İstanbul’a aileniz ve sevdiklerinizle giriş yaptığınız andan itibaren mobil uygulamamız (AES) üzerinden, size her gün çocuklarınız ve sizin için özel olarak hazırladığımız çeşitli etkinlikler için etkinliklerin kontenjanını, saatini ve aktivite detaylarını size göndereceğiz ve tüm etkinlikler için AES ile davette (katılım daveti) bulunacağız.

Mola’daki tüm etkinlik faaliyetlerine AES ile online bir şekilde onay verebileceksiniz. Katılım davetini onaylamanız durumunda, RFID teknolojisine sahip olan kartınız veya bilekliklerinize aktivite için katılım tanımlanacak. Herhangi bir zaman kaybetmeden aktivitelere hızlı ve kolay bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Yeni dostlukların oluşmasını sağlayacak olan Mola’da sıkı dostluklar yakalayacaksınız. 

Ne zaman isterseniz mola alabileceğiniz Mola İstanbul’da güvenli ve oldukça fazla aktiviteli bir tatil artık çok yakınınızda. Müşteri temsilcilerimizle görüşerek, Mola İstanbul hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ömür boyu tatil fırsatı Silivri Selimpaşa’da sizi bekliyor. 

İstanbul’da eğlence parkları arıyorsanız Mola’da daha fazlası mevcut. Dilediğiniz eğlencenin en üst zirvesine ulaşabilirsiniz. 

Mola İstanbul’da yüzme havuzları ve SPA’lar bay ve bayanlar için ayrı kullanımlı olarak tesis tasarlanmıştır.

Mola’da tüm havuzlar (soğuk, sıcak, termal, çocuk veya yetişkin gibi), aquaparklar, hamamlar, saunalar, tuz odaları, fitness salonları, macera duşları, sıcak taş yataklar, tiyatro, bilardo, masa tenisi, revir hizmeti, sinema, kneipp terapi havuzları, buhar odaları açık ve kapalı spor alanları başta olmak üzere birçok aktivite ve yarışmaya katılım yıllık aidat dahilinde olup ücretsizdir. 

Peki ücret dahilinde olan aktivitelerimiz nedir? Ücret dahilinde olacak olan aktivitelerimiz; rehber eşliğinde yapılacak olan turlar, yarım pansiyon açık büfe yemek, kafeler, masaj salonları, aile SPA alanı, terapi salonları, güzellik ve bakım merkezleri, kuaför salonları, VR oyunları, çocuk oyun salonu yıllık aidat bedeli içerisinde değildir, dolayısıyla ücret dahilindedir. 

İstanbul’da ailecek gezilecek yerler arıyorsanız Mola İstanbul Silivri’de sizleri bekliyor. Dilediğinizce eğlenip tatil yapabileceğiniz Mola İstanbul, İstanbul’da ailecek gezilecek yerler arasında yer almaktadır. Aile mekanlarından biri olan Mola, tatil konseptini yeniden düzenliyor. Aradığınız tatili fazlasıyla bulabileceğiniz Mola’da bir mola almalısınız. 

Tatil hazırlıklarınızı tamamladıysanız kemerleri bağlayın Mola’da bekleniyorsunuz. İstanbul’da ailecek gezilecek yerler arayan kişiler web sitemize girerek Mola hakkında bilgi sahibi olabilir, temsilcilerimizle görüşüp daire satın alabilirler. 

Tatile yeniden renk veren Mola’da ailelerinizin, sevdiklerinizin, iş arkadaşlarınızın ve çocuklarınızın tatilleri daha dolu ve bol eğlenceli geçecek. Mola İstanbul, bulunduğu konum ve mimarisi ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Mola’da Aktivitelerde Sınır Yok

Mola’da eğlenceye sınır koymuyoruz. İstediğiniz gibi eğlenebilecek, aktivitelere doyacak, havuzlarda ve aquaparklarda yüzerek daha fazlasını yapabileceksiniz. Mola İstanbul, kişilerin ihtiyacı doğrultusunda mimarlarımız tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Her bir odası ayrı tasarlanan Mola’da da evinizdeki rahatlığı bulabileceksiniz. Aynı zamanda çocukların eğlence merkezi haline gelecek olan Mola, sizin de en yakın arkadaşınız olacak. 

Mola’da yapabileceğiniz aktiviteler şunlar:

  1. Mola’da 4 mevsim mola alabilirsiniz. Yılın her zamanı için kullanıma uygun olarak tasarlandı.
  2. Havuz keyfini, her mevsimde çıkarabilirsiniz. İklimlendirme ve açılır-kapanır tavanı sayesinde soğuktan etkilenmeden rahatlıkla havuzları kullanabileceksiniz.
  3. Çocuklar için ayrı havuzların bulunduğu Mola’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak.
  4. Etkinlik ve yarışma alanları sizin için hazırlandı size de bol bol eğlenmek kaldı.
  5. Sanal gerçeklik salonlarında bambaşka bir gezegen keşfetmeye hazır olun.
  6. Eğlence ve gösteri merkezlerinde çocuklar aileleri ile aktivitelerde sınır tanımayacak.
  7. Palyaço ve sihirbazlık gösterilerinde minikler, sihirbazlık gösterilerini şaşkınlıkla izleyecekler.
  8. Çocukların bol bol eğleneceği, Mola’da aktivitelerde sınırın olmadığı bir tatille tüm senenin yorgunluğunu üzerlerinden atacaklar.
  9. Sinema, tiyatro, animasyon gösterileri, konser ve yarışmalarla günleriniz daha dolu geçecek.
  10. SPA merkezlerinde daha sağlıklı olacak, vücudunuzu stresten arındıracaksınız.
  11. Survivor parkurları çocuk ve yetişkinlere özel olarak tasarlandı. Siz de hazırsanız parkurlara bekleniyorsunuz.
  12. Çimen etkinlikleri ve geleneksel yarışmalar ile yeşile doyacak ve yarışacaksınız.
  13. Oyun panayır alanlarında derin bir nefes alın ve yarışmanın tadını çıkarın.
  14. Termal havuzlarda ve diğer etkinlik alanlarında tatilinizi devam ettirecek Mola’da farklı bir tarz ile tatil yapacaksınız.

Önceki
İstanbul’da Ailecek Gezilecek Yerler
İstanbul’da Eğlence Parkları