İstanbul’da Lunaparklar

İstanbul'da Lunaparklarİstanbul’da Lunaparklar arayanlar, Mola İstanbul’da aradığınız lunaparkları bulabilirsiniz. Silivri Selimpaşa’da bulunan Mola İstanbul’da aradığınız lunaparkı bulup, eğlenerek tatil yapabilme imkânına sahip olabilirsiniz. Çocukların eğlencesinin olmazsa olmazı, yetişkin ve gençlerin de en sevdiği lunaparkları Mola İstanbul’da sizin için hazırladık. 

İstanbul’da tatil yapıp sizin için hazırlanmış olan lunaparkta adrenaline hazır olun.

Yepyeni bir tatil konseptine sahip olan Mola İstanbul, Türkiye’deki ilk ve tek “Akıllı Eğlence Sistemi”ne sahiptir. Tatil mekanına geldikten sonra illaki ev için alışveriş yaparız. Ekstra bir zaman kaybetmeden AES ile online olarak alışverişlerinizi yapabileceksiniz. 

Geliştirmiş olduğumuz AES ile katılmak istediğiniz aktivitelerinizi, online olarak rezerve yapabileceksiniz. Peki nedir bu Akıllı Eğlence Sistemi? Cevabı makalemizde. 

Akıllı Eğlence Sistemi

AES, tatilinizi daha kolay ve rahat geçirmeniz için geliştirmiş olduğumuz bir mobil uygulamadır. AES ile ailenizle beraber eğlenip, yeni dostluklar kazanacaksınız. Mola alanlarına sizler için tasarlamış olduğumuz mobil uygulama ile kolayca giriş sağlayabileceksiniz. Üyelik hesap bilgileri ile mobil uygulamamız AES’ye giriş sağlayabileceksiniz. Bildirim ayarları kısmından dilediğiniz etkinliğin bildirimini alabilirsiniz. İlgi alanınız, sevdiğiniz etkinlik hangisi ise ona göre bildirim ayarlarını açabilirsiniz. 

Aktivite planlama bölümünden tatiliniz boyunca bütün etkinlikleri görebilecek ve detayları inceleyebileceksiniz. Katılmak istediğiniz etkinliklere aileniz veya kendi adınıza online rezervasyon yapabileceksiniz. Bildirim ayarları kısmından seçtiğiniz etkinliğe ait saatini, kontenjanını, katılım durumunu öğrenebilirsiniz. Check-in bölümü ile Mola İstanbul’a gelmeden 15 gün önceden işlemlerinizi online olarak yapabileceksiniz. Mola İstanbul çalışma ekibi sizin için tüm hazırlıkları önceden yapmış olacak. Mola’ya geldiğinizde AES ile herhangi bir zaman kaybetmeden kimlik göstermeden odanıza çekilip dinlenebileceksiniz. 

Tüm etkinlikleri, havuzları, lunaparkı, aquaparkları, restoranları AES ile online olarak rezervasyon yapabileceksiniz. Tüm işlemlerini, ödemelerinizi de AES ile yapabileceksiniz. (Aidat, yemek ödemesi vs.) Oda servisi ile odanıza yemek siparişini de AES ile online olarak yapabilirsiniz.

İstanbul’da tatil yapmak isteyen herkesi ağırlayabileceğimiz Mola’da dilediğiniz gibi tatilin ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. İstanbul’da yaşayan ya da İstanbul dışında yaşayan herkese kucak açacak olan Mola İstanbul, ailenizin yeni bir tatil konsepti olmaya hazır. Mola’ya gelirken stresli sinirli olabilirsiniz ama Mola’da tüm stresiniz yok olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın…

Önceki
Silivri Tatil Köyü
İstanbul’da Lunaparklar