Silivri Tatil Köyü

Silivri Tatil KöyüSilivri’de tatil köyü arıyor ve bulmakta zorlanıyor musunuz? Aradığınız tatil köyünü Mola İstanbul ile bulabilir, tatil ihtiyacınızı Mola ile giderebilirsiniz. Mola İstanbul, tatil imkânları olarak gelişmiş bir Silivri tatil köyü konseptindedir. Sizin için ailenizle veya sevdiklerinizle keyifle tatil yapabileceğiniz, istediğiniz ve aradığınız hizmeti size sunan bir müessesedir. Aradığınız eğlence imkânlarına sahip olabileceğiniz çeşitli ve birçok eğlence alanlarında gönlünüzce eğlenebileceksiniz. 

Mola İstanbul; aquaparkları, havuzları, eğlence alanları, market alanları, çocuk alanları, bay ve bayan sosyal tesisi, havuzları, oyun panayır alanı, SPA alanı, güzellik ve bakım ünitesi, sıcak su terapi havuzları, eğlence ve gösteri merkezleri, restoran ve kafeler, çocuk oyun alanları, etkinlik ve yarışma alanları, spor alanları ve diğer aktivite alanları ile sizler için hazır hale getirildi. Her bir alanı özel olarak tasarlanmış olan Mola İstanbul’da yepyeni bir konsept ile tatiliniz beklediğinizden de çok güzel geçeceğinden hiç şüpheniz olmasın. 

Mola’da sizleri ne bekliyor? Aklınıza takılan soru işaretlerinin yanıtlarını bu makalemizde bulabilirsiniz.

Mola’da Neler Var? 

Mola’da neler var yerine neler yok desek daha doğru olacaktır. Çünkü Mola’da yok yok… Eğlencenin yeni adresi Mola İstanbul, Silivri Selimpaşa’da konumlandırılmıştır. Sevdikleriniz, aileniz ya da iş arkadaşlarınızla doyasıya bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz Mola İstanbul’da neler varmış gelin birlikte bakalım.

 

  1. Mola İstanbul’da yılın tüm mevsiminde, iklimlendirme ve açılır-kapanır tavanı sayesinde havuzlara ve aquaparklara girebileceksiniz. Altyapıyı sağlamak bizden, eğlencenin tadını çıkartmak da sizden…
  2. Mola İstanbul’da en son teknolojiye sahip birçok oyunun bulunduğu VR sanal gerçeklik salonu ile adrenaline hazır olun.
  3. SPA alanlarında beden ve ruh sağlığınıza katkıda bulunacağız.
  4. Eğlence ve gösteri merkezlerimizde doya doya eğlenebileceksiniz.
  5. Restoran ve kafelerde Türk ve Dünya mutfağının keşfini yaşayabilirsiniz.
  6. Etkinlik ve yarışma alanlarında, yarışmanın yeni adresi Mola İstanbul’da kıyayısa mücadeleye hazır olun.
  7. Survivor parkurları eğlence ve yarışma sever misafirlerimiz için hazırlandı. Mücadeleye var mısınız?
  8. Spor alanlarımız sporsever misafirlerimiz ile dolacak ve spor başka bir güzel olacak.
  9. Oyun panayır alanları gençler ve çocuklar için tasarlandı.
  10. Pazar alanlarında çocuklar, ticaret öğrenebilme imkânına sahip olacaklar.
  11. Toplantı ve eğitim salonları olmadan olur mu? Tabii ki onlar da Mola’da mevcut.
  12. Barbekü alanlarında yemyeşil bir parkta, ağaçlarla iç içe barbekü partisi yapabilirsiniz.
  13. Çocuk kuaföründe en yeni saç modellerini deneyebilir, çocuklarınızı yepyeni rengarenk bir konsept içinde görebilirsiniz.
  14. Süpermarkette aradığınızı bulabilir, isterseniz mobil uygulama ile siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

 

Yepyeni tatil konsepti Mola İstanbul’da akıllı bir tatil sizleri bekliyor. Mola İstanbul için detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, Mola İstanbul’un web sayfasına bakabilir ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir.

Önceki
İstanbul’da Boğaz Turu
Silivri Tatil Köyü