İstanbul’da Doğa Otelleri

İstanbul’da doğa otelleri arıyorsanız doğru adrestesiniz. Silivri’deki Mola İstanbul aradığınız doğayı size sunuyor. Doğa eşliğinde hem tatil yapıp hem kahvenizi yudumlayıp hem de eğlenmeyi istemez misiniz? Doğa ile iç içe huzurla tatil yapmayı kim istemez ki… Mola İstanbul ile metropol şehir İstanbul’dan ayrılmak istemeyen, İstanbul’da tatil yapmak isteyen kişiler molanızı Mola İstanbul ile alın. 

Aradığınız ne varsa daha fazlasını bulabileceğiniz Mola İstanbul’da tatilinize doyum olmayacak.

Akıllı Eğlence Sistemi (AES) ile kolayca tatil yapabilme imkânına sahip olacaksınız. Uygulama ve etkinlik alanlarına üyelik ile erişebileceksiniz. Bu uygulamanın Türkiye’de bir ilk olduğunu da sizlerle paylaşalım. Bilenler bilmeyenlere söylesin Akıllı Eğlence Sistemi ile eğlence Mola İstanbul’da yaşanır.

MOLA’DA YOK YOK

  1. Tatilinizi yapacağınız Mola İstanbul’da etkinliklerimizde yok yok. Yüzmeyi seviyor ve havuzda vakit geçirmeye bayılıyorsanız Mola sizin için tasarlanmış demektir. Aquparkta, yetişkin havuzlarında, çocuk havuzlarında, termal havuzda istediğiniz gibi yüzmenin keyfini yaşayabileceksiniz.
  2. Çocuklarınızın dilediği gibi eğlenebileceği çocuk alanlarımızda miniklerimiz hem mutlu hem de vakitleri daha eğlenceli geçecek. 
  3. Sosyal aktiviteleri sevenlere müjde… Aktivitelerden hoşlanıyor; sinemadan, tiyatrodan, konserden vazgeçemiyorsanız mola sizin için hazırlandı.
  4. Teknolojiye doymak istemiyorsanız Mola ile sanal gerçeklik salonlarında istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  5. Üzerinizde kötü enerji mi var… Endişelenmeyin, Mola’da kötü enerjiye yer yok. SPA merkezleri, güzellik alanlarında istediğiniz gibi deşarj olabilirsiniz.
  6. Eğlencenin en üst seviyesine ulaşabileceğiniz Survivor parkurlarımız ile yarışmalara doyamayacak, kıyasıya mücadeleyi hissedeceksiniz.
  7. Ayaklarınızı çimenlere basın ve temiz havayı içinize çekin. Mola’da tertemiz hava ile çimen etkinliklerinde eğlenceyi ciğerlerinizde hissedin.
  8. Çocuk oyun alanlarında miniklerimiz 14 farklı etkinliğimiz ile doyasıya eğlenecekler, size de arkanıza yaslanıp sadece onlara göz kulak olmak kalıyor.
  9. Gençlerimiz için tasarladığımız oyun panayır alanlarında keyifler hiç bitmeyecek.
  10. Karnımız doymadan tatil olur mu diyenler… Merak etmeyin her şeyin en ince ayrıntılarına varana kadar düşündük. Türk ve Dünya mutfağındaki şahane yemekler sizin için hazırlandı. Muhteşem yemeklerimizin tadına bakmak ister misiniz?

Mola İstanbul ile mola alma zamanı. Valizler hazırsa tatilinize başlayıp keyfini çıkarabilirsiniz. İstanbul’da doğa otelleri arıyor ve karar veremiyor musunuz? Mola İstanbul sizin için özel olarak mimarlarımız tarafından özenle hazırlandı. Mola ile eğlence zamanı…

Önceki
İstanbul’da Oteller
İstanbul’da Doğa Otelleri